Bavo
5 Vanden Broeck

Evenementenorganisator
Zevekotestraat 32, Reningelst
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat
 • Bavo Spreekt

  Ik ben een nieuwkomer in de Poperingse politiek. Het kriebelde wel al een eindje. Dat dit bij Samen zou zijn, dat was evident. Omdat Samen een beweging is van mensen met een open geest.

  Mensen met ambitie voor Poperinge, die vooruit willen gaan. Die geen schrik hebben om ook verrassend uit de hoek te komen.

  Die actief willen blijven ondernemen vanuit een cultureel en maatschappelijk vooruitstrevende visie. Mét respect voor de planeet. Een visie die ik professioneel al dagelijks in de praktijk omzet. Ik wil me nu graag inzetten ten dienste van alle Poperingenaars.

  De ontwikkeling van de Vroonhofsite tot centrale locatie voor academie en cultuurbeleving in het centrum lijkt me één van de grote dossiers van de komende jaren te zijn. Een dossier waar ik mijn ervaring graag voor inzet.

 • Over Bavo

  Bavo is de man van Liesbeth Dierickx. Samen hebben ze drie zonen. Als muziekmens was hij vroeger actief in verschillende bands en trad hij diverse keren op in Poperinge en omgeving.

  Het optreden heeft hij ingeruild voor een job als organisator van Festival Dranouter. Samen met zijn vrouw engageert hij zich ook in de werking van de Kinderbrouwerij in Reningelst.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD