Ruil uw kinderkledij in Ruilwinkel De Rupse

Eind 2015 opende het Sociaal Huis van het OCMW Poperinge ruilwinkel De Rupse. Kersvers OCMW-raadslid Bryan Vanderhaeghe heeft graag wat nadere toelichting omtrent dit initiatief. 

“Ruilwinkel De Rupse is een plaats waar iedereen welkom is om baby- en kinderkledij (tot maat 104) te ruilen voor grotere kledij. Ook zwangerschapskledij, babymateriaal en speelgoed is er verkrijgbaar.” 

Bryan vervolgt enthousiast: “Ongeschonden, gewassen kledij of speelgoed breng je binnen in De Rupse. Hiervoor krijg je een bepaald aantal jetons, waarmee je vervolgens zelf je keuze kan maken uit de beschikbare goederen in de winkel.” 

Om het winkelen nog wat aangenamer te maken, is er gratis koffie beschikbaar en kunnen de kinderen zich uitleven in een mooi uitgeruste speelhoek. Vrijwilligers staan steeds ter beschikking om u verder te helpen. 

De Rupse is open op dinsdag van 14 tot 16 uur, op donderdag van 14.30 tot 17 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 14 tot 16 uur. De Rupse is gevestigd in de Ieperstraat 157 te Poperinge. 

Verdere inlichtingen: Nele Theunynck, 057/33 20 83 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Hits: 661
Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD