Week van de opvoeding (16-23 mei)

 

Op dinsdag 17 mei om 20 uur is er een gratis Voordracht Stress bij kinderen in CC Ghybe. Jonge kinderen hebben meer aan hun hoofd dan hun “onbezorgde” leven dikwijls doet uitschijnen. Kinderen ondergaan dus dikwijls meer stress dan je zou denken. De voordracht verkent dit thema met inbreng van de deelnemers. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdag 18 mei wordt in Jeugdcentrum De Kouter van 14.30 tot 17 uur voor de vijfde keer de Gezinsmarkt georganiseerd. Jong en oud zijn welkom om deel te nemen aan allerlei activiteiten. Diverse verenigingen die bezig zijn met opvoeding in Poperinge stellen er zichzelf voor.

Tenslotte is er op woensdag 18 mei om 19 uur in Dienstencentrum Deken De Bolaan een workshop Rots en Water voor ouders. Ism Huis van het Kind organiseert Ouders Steunen in Opvoeden een bijeenkomst voor ouders rond het thema “Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen”. Meer info kun je bekomen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wens je meer info te bekomen omtrent alle activiteiten kun je steeds terecht op www.huisvanhetkindpoperinge.be.

Jeugd, opvoeding

  • Hits: 800
Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD