Guillaume
11 Durnez

Student
Nestor Lahayelaan , Poperinge
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat
  • Guillaume Spreekt

    Als je zoals ik heel veel tijd op sportterreinen hebt doorgebracht, dan besef je pas hoe goed we het in Poperinge hebben. Voldoende en vooral goed onderhouden accommodaties zorgen er voor dat enkele duizenden Poperingenaars in alle comfort hun favoriete sport kunnen beoefenen.

    Daarom ook moeten we er blijven in investeren. Onze sportinfrastructuur is zeker en vast ook een troef om nieuwe inwoners aan te trekken. Ook hier doet de stad veel inspanningen, ook om wonen betaalbaar te houden.

    Best, want dit wordt een grote uitdaging voor de toekomst. Ik wil hier graag rond meedenken, zodat jong of oud, rijk of arm, zich een kwaliteitsvolle en betaalbare thuis kan veroorloven.

  • Over Guillaume

    Guillaume woont nog bij zijn ouders in de Nestor Lahayelaan. Hij heeft een relatie met Roxanne Rousseeuw. Hij studeert voor industrieel ingenieur biochemie. Al van jongsaf staat hij op het voetbalveld; de voorbije twee seizoenen bij KFC Poperinge en nu bij KSK Vlamertinge. Zijn overige hobby’s zijn mountainbiken, fotografie en vissen. Guillaume houdt van een gestructureerde aanpak en slaagt er ondanks zijn jonge leeftijd zeer goed in om een duidelijke oplossing te formuleren voor de problemen die zich stellen.
Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD