De Week van Samen

Pieterjan Vallaeys nam een bezoekje aan het nieuwe skatepark. Hij stelde vast dat de werken goed vorderen. Een uitnodiging voor de Poperingse skaters valt binnenkort in de bus om het fel uitgebreide park feestelijk te openen.

Schepen van sport Jurgen Vanlerberghe had de eer, om ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van Studax KFC Poperinge, de aftrap te mogen geven van de match van “d’ oude garde”. Stichter van Studax André Vandenbroele gaf mee de aftrap.

Stefanie Demaeght gebruikte haar Pop.pas dit weekend voor het eerst. Alle info omtrent de pas, die de Poperingse handelaars een duwtje in de rug moet geven, vind je terug op www.shopinpops.be

 

Op 22 april was het Dag van de Aarde. Een ideaal moment voor het Samenbestuur om tijdens de bestuursvergadering eens na te denken hoe we het lokaal beleid nog beter en duurzamer kunnen oriënteren. Alle tips hieromtrent zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Günther Vanlerberghe bezocht het zwembad in aanbouw. Hij kwam terug met een ruime fotoreportage die je terugvindt op www.poperingesamen.be onder de rubriek vrije tijd.

Jurgen Vanlerberghe zag hoe de Koninklijke Gilde van den Eedelen Ridder St Jooris een nieuwe hoofdman en drie nieuwe confreers tot hun rangen nam.

Samen wenst hun bestuurslid Bart Vanbrabant een toffe verjaardag toe. De kussen van zijn vrouw heeft hij alvast ontvangen

  • Hits: 956
Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD