De Week van Samen

In Diksmuide waren Nathalie Schockaert en Heidi Christiaen aanwezig op de algemene netwerkdag van het GO onderwijs scholengroep 28. Na tal van boeiende sprekers over de vernieuwingen in de scholengroep werd deze avond afgesloten met een verzorgde walking dinner.

nathheidi

Günther Vanlerberghe supporterde zaterdagvoormiddag voor de jeugd van KFC Poperinge tijdens een tornooi in Boezinge.

kfc

Op 1 mei vindt de jaarlijkse vinkenzetting Grote Prijs Sp.a Poperinge door nabij de Havermuis. Pieterjan Vallaeys mocht de trofeeën uitreiken. Danny Beun was de winnaar.

vink

Jurgen Vanlerberghe mocht het vernieuwde Vakwerkhuisje nabij het Helleketelbos officieel openen. Op de dienst Toerisme kun je vanaf heden de nieuwe brochure Verhalen voor Onderweg in het Helleketelbos verkrijgen.

Marjan Chapelle ging vrijdag naar de officiële opening van de expo “Bier Gestript” in het Hopmuseum. Ze hoorde ondermeer Jurgen Vanlerberghe aan het woord over het thema stripfiguren en bier.

Patrick Masson organiseerde op woensdagnamiddag proeftrainingen voor nieuwe spelertjes bij TSC Proven.

Günther Vanlerberghe registreerde zich voor de Stappenclash. Hij daagt iedere Poperingenaar uit om meer stappen te zetten dan hemzelf en zo Poperinge te kronen tot “Gezondste Gemeente van Vlaanderen”. Na 3,5 dagen zit Günther aan 36 652 stappen.

stappenclash

Heidi Christiaen en Nathalie Schockaert verkochten tijdens de Rommelmarkt braadworsten en drank tvv de oudervereniging van basisschool De Ster.

gobbq

Jurgen Vanlerberghe volgde een interessante studiedag over lokaal armoedebeleid in Antwerpen. Oud-Poperingenaar Filip De Rynck was één van de sprekers.

Patrick Masson sprak vrijdag in Leuven op een congres van het HIVA van Prof Ides Nicaise over voor- en vroegschoolse educatie en armoedebestrijding.

 

  • Hits: 950
Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD