Kyani
16 Lahoutte

Kapster
Sint-Bertinusstraat 158 , Poperinge
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat

 • Kyani Spreekt

  Ik rijd zo goed als dagelijks met mijn fiets naar het werk. Snel, makkelijk en altijd parkeerplaats voor de deur. Ik denk trouwens dat nog veel Poperingenaars de wagen aan de kant zouden kunnen laten.

  Daarom moet het stadsbestuur investeren in voldoende comfort. Ik denk bijvoorbeeld aan voldoende veilige en bij voorkeur overdekte fietsstalplaatsen op die plekken waar veel volk komt of tijdelijke fietsparkings bij grote evenementen.

  Ik kijk als groot dierenliefhebber ook reikhalzend uit naar de opening van het nieuwe dierenasiel. Het is goed dat het stadsbestuur haar verantwoordelijkheid opneemt. Dierenwelzijn verdient alle aandacht.

 • Over Kyani

  Kyani is geboren en getogen in Poperinge. Ze woont samen met haar vriend Jonathan Hardeman in de Sint-Bertinusstraat. Ze is de dochter van de Provense schilder Danny Lahoutte en Josiane Gruwier.

  Kyani werkt als kapster bij kapsalon Beautyzone. Haar dagelijkse contacten met klanten laten haar toe om perfect de vinger aan de pols te houden bij wat er leeft in de stad. In haar vrije tijd is ze vaak op pad om concerten bij te wonen.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD