Marieke
14 Masson

Student
Steenvoordestraat 128, Watou
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat
 • Marieke Spreekt

  Ik kwam eigenlijk al tijd tekort voor ik besloot om mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen. En toch heb ik enthousiast ja gezegd toen ik gevraagd werd.

  Omdat ik het belangrijk vind dat ook jonge Poperingenaars de kans krijgen om mee te discussiëren over de toekomst van onze stad. Niet enkel over jeugdbeleid, maar over alle grote beslissingen.

  Het gaat immers ook, om niet te zeggen vooral, over onze toekomst. Daarom moet het stadsbestuur nieuwe manieren zoeken om jongeren te betrekken bij het beleid.

 • Over Marieke

  Marieke is de jongste kandidate op de lijst van Samen. Ze studeert voor leerkracht lager onderwijs. Papa Patrick en mama Katrien Vanhoudt waren elk op hun beurt al eens kandidaat. De appel valt dus niet ver van de boom.

  Ze volgt muziek en saxofoon aan de Kunstacademie, traint twee keer per week en speelt competitie bij Baseballclub The Frontliners waar ze ook de 3 tot 8-jarigen traint.

  Je treft haar ook al eens achter de toonbank bij bakkerij Verlet en in de zomermaanden is ze aan de slag als animator bij Outside Adventure en de speelpleinen De Bollaert en Fantastiek.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD