Marjan
2Chapelle

Bankbediende, gemeenteraadslid
Priesterstraat 21, Poperinge
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat

 • Marjan Spreekt

  Sinds 2006 ben ik actief als raadslid van Poperinge voor Samen. Met veel aandacht volg ik de lokale economie op in onze stad. Nieuwe starters kunnen rekenen op hoge subsidies en er worden jaarlijks heel wat activiteiten ter ondersteuning georganiseerd.

  Het is belangrijk om de lokale verkoop te blijven promoten. Misschien moeten we nog wat extra publieksactiviteiten organiseren om zo het volk en de toeristen naar onze handelskern te lokken.

  Verder maak ik me ook grote zorgen om de vereenzaming van onze oudste inwoners. Veel senioren voelen zich echt eenzaam en hebben nood aan een babbel en wat meer sociale contacten.

  Poperinge moet ook voor de senioren een warme, gezellige en bruisende stad worden.

 • Over Marjan

  Marjan is gehuwd met kinesist Chris Wheaton. Samen hebben ze twee kinderen. Ze is de grootste fan van haar bij KFC Poperinge voetballende zoon en was enkele jaren bestuurslid van volleybalclub Beaphar Poperinge. Ook het thema sport ligt haar dus nauw aan het hart.

  Als lid van de raad van bestuur van het centrummanagement is ze van dichtbij betrokken bij de acties ten behoeve van de lokale economie.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD