Mark
25 Paelinck

Gepensioneerde
OCMW-raadslid, gewezen OCMW-voorzitter
Obterrestraat 15, Proven
Vorige kandidaat
 • Mark Spreekt

  In die tien jaar dat ik voorzitter was van het OCMW heb ik van op de eerste rij kunnen vaststellen dat ook in Poperinge de nood om een warm sociaal beleid te voeren enkel maar toe neemt.

  Meer mensen lopen het risico om in armoede terecht te komen. De alsmaar stijgende werk– en sociale druk brengt mensen uit evenwicht en eenzaamheid loert voor alsmaar meer (oudere) mensen om de hoek.

  Daarom kiezen we met Samen resoluut voor een versterking van de sociale dienstverlening, zodat elke Poperingenaar een menswaardig leven kan en mag leiden.

 • Over Mark

  Mark woont samen met zijn echtgenote in Proven. De twee dochters zijn al enige tijd het huis uit en schonken Mark drie kleinkinderen.

  Hij neemt straks voor de vierde keer deel aan de verkiezingen. Als OCMW-voorzitter realiseerde hij enkele zeer belangrijke bouwdossiers én werd er geïnvesteerd in vernieuwend lokaal sociaal beleid.

  Zo kwam de eerstelijnspsychologe in dienst en kende het lokaal dienstencentrum De Bres een forse groei.

  Als gewezen stedenbouwkundig ambtenaar zal hij ongetwijfeld ook een woordje meespreken als de discussie gaat over de transitie naar een klimaatneutraal Poperinge.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD