Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /data/sites/web/poperingesamenbe/www/images/managers/gunter.vanlerberghe/wonen/20151216bommelbilk

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/managers/gunter.vanlerberghe/wonen/20151216bommelbilk

Ook De Mandel bouwt in nieuwe verkaveling Bommelbilk

Het stadsbestuur realiseert samen met de huisvestingsmaatschappijen De Mandel en Ons Onderdak en de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) de verkaveling “Bommelbilk”.  Deze verkaveling situeert zich langs de Zwijnlandstraat (tussen Proones I, De Werf, de Zwijnlandstraat en de Bommelaarsbeek).

De Gemeenteraad  van 30 november 2015 keurde het wegentracé, bestek, plannen, raming, wijze van gunnen en het aandeel ten laste van Stad Poperinge voor een bedrag van € 664 087,44 goed. In dit nieuwbouwproject is er plaats voorzien voor 44 private kavels, 37 sociale koopwoningen, 18 huurappartementen en 21 garages. De 18 sociale huurappartementen,  7 van de 37 koopwoningen en 21 garages worden gebouwd door de sociale huisvestingsmaatschappij De Mandel uit Roeselare. Momenteel wordt het architectuurontwerp uitgewerkt door de tijdelijke vereniging Dehullu architecten & net architectuur.

De aanleg van de wegenis is voorzien voor de eerste helft van 2016, de bouw van de 18 appartementen, 7 woningen huurwoningen en 21 garages volgt dan wellicht vanaf de zomer van 2017. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerde huurders of kopers terecht bij De Mandel (www.demandel.be). 

{gallery}managers/gunter.vanlerberghe/wonen/20151216bommelbilk{/gallery}

Verkaveling, Stadontwikkeling

  • Hits: 1413
Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD