Pieterjan
10 Vallaeys

Klantenadviseur, voorzitter sp.a Poperinge
Komstraat 134 , Poperinge
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat

 • Pieterjan Spreekt

  “Ik heb een bloedhekel aan maatschappelijk onrecht. Via de lokale politiek wil ik dit bestrijden. (Kinder)-armoede is zonder enige twijfel het thema waar we de volgende jaren veel aandacht moeten aan besteden.

  Het kan niet zijn dat een baby reeds van bij de geboorte alle kansen ontnomen wordt om later een gelukkig leven te leiden. We moeten armoede de wereld uit helpen! Ook wie op latere leeftijd in de problemen komt, heeft recht op een warme ondersteuning.

  Daar is een sterke sociale dienst voor nodig. Als stadsbestuur moeten we zelf het voorbeeld geven, onder meer door enkel in zeer uitzonderlijke gevallen te werken met deurwaarders.”

 • Over Pieterjan

  Pieterjan is gehuwd met Liesbeth Watteyne en vader van twee. Ondanks zijn jeugdige leeftijd is hij al zijn derde verkiezing toe.

  Beroepshalve is Pieterjan klantenadviseur in de Orange-winkel in de Ieperstraat. Hij weet ook altijd bijzonder goed waarover hij praat, en is absoluut niet te beroerd om zaken waar hij minder goed van op de hoogte is, tot in het detail uit te spitten.

  Pieterjan is voorzitter van de lokale sp.a afdeling, actief bestuurslid van Curieus en fervent quizzer.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD