Bibliotheek.jpg

De Letterbeek viert haar 10-jarig bestaan

In 2016 bestaat De Letterbeek 10 jaar.  De bibliotheek en het stadsarchief gaan zo een feestjaar tegemoet.  Naar aanleiding van deze verjaardag wordt in de bibliotheek o.m. een kinderhoek ingericht en een nieuwe leeszaal voorzien.  Het stadsarchief krijgt nieuwe rolrekken.

Drie data worden met stip aangeduid op de kalender.  Op zaterdag 30 januari opent de De Letterbeek zijn deuren.  Via een uitgestippeld parcours krijg je een blik achter de schermen van de bibliotheek.  Ook staan twee optredens op het programma.  In de voormiddag zorgt Ygor voor een grappige noot bij het officiële gedeelte en in de namiddag is het improvisatietheater “De Nonsens Alliantie” aan de beurt.

Op 21 en 22 mei is er een heus Feestweekend.  Het is op 21 mei precies 10 jaar geleden dat De Letterbeek officieel werd ingehuldigd.  Ook hier staan tal van acitiviteiten gepland.

Tenslotte is er op 3 en 4 december het slotweekend.  Het Feestjaar zal met een verrassende afsluiter worden beëindigd.

Gedurende het hele jaar worden ook nog tal van activiteiten georganiseerd.  Een (voor)leesmarathon, een Letterquiz, terrasconcertenpasseren allemaal de revue.

Plaats van afspraak: De Letterbeek, Veurnestraat 69-71, Poperinge

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
  • Hits: 636