Bryan
3Vanderhaeghe

Kapper, OCMW-raadslid
Boomgaardstraat 13, Poperinge
Vorige kandidaat
Volgende kandidaat

 • Bryan Spreekt

  De voorbije drie jaar kon ik als OCMW-raadslid meewerken aan een verbindend en dynamisch Poperinge. Maar het werk is nooit af en er wachten altijd nieuwe uitdagingen.

  De kern van mijn engagement is meer groen in Poperinge, aandacht voor de lokale handel en een sterke focus op kinderen en jongeren.

  Poperinge ligt in een prachtig groene omgeving maar in het centrum en de dorpskernen is er toch wat weinig groen. Daarom vind ik dat we tijdens de volgende legislatuur moeten gaan voor 1000 nieuwe bomen in stad en dorp.

  We moeten kijken in welke straten er bomen kunnen geplant worden tussen de parkeerstroken en op welke pleinen er nieuwe bomen geplaatst kunnen worden. Meer bomen en groen zullen ongetwijfeld zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving.

 • Over Bryan

  Bryan ging na zijn studies pol & soc en economie aan slag als parlementair medewerker van Jurgen Vanlerberghe.

  De liefde voor de streek en de drang om veel onder de mensen te kunnen zijn zorgde in 2015 voor een opmerkelijke carrièreswitch. Bryan ging toen aan de slag als kapper bij hairteam Eric in Poperinge.

  Bryan stond mee aan de wieg van Bal-à-deusefestival en was de afgelopen drie jaar volwassen begeleider van KSA Poperinge.

Doe mee Geef een volmacht
© Jurgen Vanlerberghe| Cooked & Spiced by LMD | Cooked & Spiced by LMD